Здравейте колеги.Лампата на airbag-a постоянно ми свети и се чуда дали airbag-a не ми работи или е проблема в лампата само
Известие
Collapse
No announcement yet.
Лампата на airbag-а свети постоянно?
Collapse
X
-
Това си е доста често срещан проблем при GTV. Погледни под дясната седалка там трябва да има една букса и виж дали е свързана като хората. Лошото е, че дори и да е разкачена и ти да я закачиш доколкото знам за да престане да ти свети лампата трябва да я закачиш на компютър и с него да изчистят грешката. Аз даже в мойта кола съм забранил на хората да местят дясната седалка напред-назад когато колата е запалена, за да не размърдат буксата.
-
Първоначално публикувано от proper Покажи съобщениеи при мен проблема е от дясната седалка..т.е. добрият контакт... 5 пъти е чистено и се оправя и после пак светва... накрая ше сменя цялата връзка там..
Comment
-
Първоначално публикувано от john_doe89 Покажи съобщениемерси много за помощаsigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщениеАз пък ше ви дам крайното решение. Нека да играят клещите на кабела на лампичката и т'ва е!!!!!!!!! То няма оправия с тия еърбегове.
Comment
-
Проблема е, че самото светене не дава пълно инфо от какво е...
Може да е от десния патрон може и да не е....я централа, я нещо друго...
Ако е само и единствено десния патрон, може и да се отвори лявата възглавница ... поне на един колега при удара се отвори възглавницата само на волана обаче!!! и аз мислех, че не трябва да се отвори....но се отвори...
Но ако е друга причината е напълно нормално нищо да не се отвори...
Ако не се лъжа едно време на Шарки (един бивш колега тук) при катастрофата без нищо да му свети май... доколкото помня не му се бяха отворили изобщо...а май се и преобърна освен, че се размаза... всичко е късмет. Но си беше жив и здрав. После пак си взе ГТВ.
Затова най-добре е всичко да е както трябва и да не се правят експерименти, а да се види причината, за да може да разчитате на възглавниците...Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Владо е прав!!! Дали работи или не системата може да каже само компа, а не светещия диод. Той дава една предварителна информация която ни съветва да проверим какво става!
Comment
-
Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщениеВладо е прав!!! Дали работи или не системата може да каже само компа, а не светещия диод. Той дава една предварителна информация която ни съветва да проверим какво става!
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеНапротив! Светещият диод ни казва, че системата не работи!0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment